Generelt om graduering

Ved slutningen af hvert semester har man mulighed til at gå op til graduering (bælteprøve). Dette er normalt til sommer og jul (påskegradueringer kan forekomme ved behov). Her skal man fremvise hvad man har lært og hvad man har læst af teori foran en eksaminator. Vi følger det pensum, som kan findes i undervisningsbogen, der leveres ved indmelding i klubben. Det er forskelligt pensum og bæltegrader for børn, ungdom og voksne. Dette for at gradueringen tilpasses aldersgrupperne. Nedenfor er en oversigt over de forskellige bæltegrader.

Gradueringen koster 250 kr. Det betales på forhånd i god tid og det er vigtigt, at man møder 30 minutter inden givet graduerings tidspunkt. Alle klubbens graderinger foregår på MAGNETEN i Bernhard Bangs Allé 43. Dato for gradueringerne kan ses i kalenderen og vi prøver at have datoen udmelding senest 6 måneder forinden.

Regler

  • Hvid, gult og grønt bælte har som udgangspunkt graduering 2 gange om året. (Det kan blive mulighed for en mere, hvis hovedinstruktør ser at det giver mening)

  • Blåt og rødt bælte har graduering 2 gange hvert år. 

Har man ikke mulighed til at møde op til graduering den givne dag, bliver det arrangeret ekstra dato for de berørte. Er der specielle omstændigheder ang. dette kontakt klubben på kbhtaekwondo@gmail.com. 

For alle over blåt bælte SKAL graduering aftales og blive godkendt af din instruktør. 

Senior (+15 år)

Aspiranter (12-14år)

Miniorer (8-11 år)

Frederiksberg kommune, E-mail: kbhtaekwondo@gmail.com Tel: +45 602 13 307 

© 2014. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Round
  • Twitter Round
  • YouTube Round