Generelt om graduering

Ved slutningen af hvert semester har man mulighed til at gå op til graduering (bælteprøve). Dette er normalt til sommer og jul (påskegradueringer kan forekomme ved behov). Her skal man fremvise hvad man har lært, og hvad man har læst af teori foran en eksaminator. Pensum til hver graduering kan findes i undervisningsbogen, som udleveres ved tilmelding til klubben. Det er forskelligt pensum og bæltegrader for børn, ungdom og voksne. Dette for at gradueringen tilpasses aldersgrupperne. Billedet nedenfor viser oversigt over de forskellige bæltegrader.

 

Gradueringen koster kroner 250,- Det betales på forhånd og det er vigtigt, at man møder 30 minutter inden givet graduerings tidspunkt. Alle klubbens graderinger foregår på MAGNETEN i Bernhard Bangs Allé 43. Dato for gradueringer er synlig i kalenderen.

Regler

  • Hvidt, gult og grønt bælte graduere man som udgangspunkt sig 2 gange om året. (Det kan blive mulighed for en mere, hvis hovedinstruktør ser at det giver mening).

  • Blåt og rødt bælte har graduering 2 gange om året. 

Har man ikke mulighed for at møde op til graduering den givne dag, vil det være muligt at arrangere en ekstra dato. Er der specielle omstændigheder ang. dette kontakt klubben på kbhtaekwondo@gmail.com. 

 

For alle over blåt bælte SKAL graduering aftales og blive godkendt af din instruktør. 

Senior (+15 år)

Aspiranter (12-14år)

Miniorer (8-11 år)

Frederiksberg kommune, E-mail: kbhtaekwondo@gmail.com Tel: +45 81 77 22 96 

© 2014. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Round
  • Twitter Round
  • YouTube Round